Magyar
Magyar
English
English
Kezdőlap
Előző Következő
PROGRAMNAPTÁR VERSENYZŐK PARTNEREK EXTRÁK HÍREK VIDEÓK FOTO BLOG
 
Legfrisseb hírek
2010.es közvetítés!
Bővebben »
MotoGP TV
Bővebben »
Team Toth - Valencia
Bővebben »
www.motogphirek.hu
Kiss Pál Tamást egy bokszban elkövetett hiba fosztotta meg a dobogótól
Bővebben »
Jerez, Warm Up: Marquez volt a húsz perces edzés legjobbja
Bővebben »
Jerez, Warm Up: Rabat a kvali után a bemelegítést is az első helyen fejezte be
Bővebben »
www.motogp.com hírek
Quartararo 0.012 quicker than Marquez at midday
Bővebben »
Pol: "As soon as it started to drop, I couldn't do anything"
Bővebben »
Best photos: Monster Energy Grand Prix ?eské republiky
Bővebben »
 

  Partnereink: MAX-City, Team Toth Racing, BR Organisation, Motogp Hírek, MSI, Superzone.hu
Ponttáblázat
1. Jorge Lorenzo 333
2. Dani Pedrosa 228
3. Casey Stoner 205
4. Valentino Rossi 197
5. Andrea Dovizioso 179
6. Ben Spies 163
7. Nicky Hayden 152
8. Marco Simoncelli 102
9. Randy de Puneit 100
10. Marco Melandri 93
Partnerek
Hírlevél
Motoros teszt
3 in 1
Bővebben »
Vit(y)aminbomba
Bővebben »
Elkallódott tehetség
Bővebben »
 
 
KVÍZJÁTÉK
KVÍZJÁTÉK Bővebben »
Team Toth - Valencia
A mai napon már mindenki pihen, vannak, akik örülnek, vannak, akik csalódottak és vannak, akik aggodalommal figyelik a következő időszakot, amikor is a jövőjükről döntenek majd… reméljük igazságosan.

Csend van és üresség a paddock-ban, elhallgatott a zúgás, összecsukták a sátrakat, a motorok megpihennek… Leintették a Gyorsasági Motoros Világbajnokság 2009-es szezonjának zárófutamait. 


Kis hazánk egyetlen MotoGP csapata sajnos nem fürödhet felhőtlenül az idei sikereiben, nem élvezheti aggodalom nélkül az összesített 5. helyezés méltán nagy elismerését, nem készülhet izgatottan a következő szezonra, hiszen jövőjük még bizonytalan. Tóth Imre csapatfőnök foggal-körömmel harcol csapata jogaiért, hiszen egyetlen célja, hogy az általa nyolc évvel ezelőtt megálmodott és megvalósított versenyistálló –ami eredményei alapján alanyi jogon kellene, hogy belépést szerezzen 2010-re – ott lehessen a következő szezon Moto2-es kategóriájának rajtlistáján. Tóth Úr szinte egész hétvégén tárgyalt, próbálva meggyőzni a döntésben illetékes vezetőséget arról, hogy a közte és az Aprilia között kialakult nézeteltérés és az ebből adódott kellemetlen estorili szituáció ne befolyásolja a döntésüket, hiszen a versenysorozatban eltöltött sikeres szezonoknak jócskán ellensúlyoznia kellene ezt a „malőrt”. De a döntés sajnos nem a mi kezünkben van, mi csak küzdeni tudunk a pozitív elbírálásért.


Az egész hétvégén magas lázzal küzdő Tóth Imire is kihat ez az egész bizonytalanság, hiszen ez a csapat ugyanannyira az övé is, mint Édesapjáé, amiben nemcsak versenyzőként, hanem aktív csapatvezetőként is tevékenykedik, már a kezdetek óta. „Nagyon megvisel ez az egész, leginkább azért, mert igazságtalannak érzem a döntnökök hozzáállását. Az első években hasonló nehézségekbe ütköztünk, de tekintettel arra, hogy akkoriban, kezdő csapatként még nem igazán volt eredményünk, nem ért minket meglepetésként a dolog. Ám az elmúlt három év eredményei alapján azt gondoltuk, nem kell majd aggódnunk és a Team Toth-nak igenis ott a helye a mezőnyben, mint ahogy az első listán ott is voltunk! Aztán egyszerűen töröltek, pedig nem is teljes a létszám egyelőre. De Apuval harcolni fogunk, nem adjuk fel, hiszen az eredmények alapján a csapatnak ott a helye jövőre! A mai futamról csak annyit, hogy még mindig elég gyenge vagyok, a motorom úgyszintén. Ennek ellenére végigmentem és a 19. lettem. Most arra összpontosítunk, hogy legyen jövőre, és akkor a Moto2 kategóriában, ahol sokkal kiegyenlítettebb lesz a mezőny, végre bizonyíthatok!”   Tóth Imre, Imi és az egész csapat nevében ezúton köszönjük Mindenkinek az idei -és az eddigi- támogatást, a szurkolást és hogy mellettünk álltatok!


Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. MotogpTV.hu - Minden jog fenntartva..
www.ysolutions.hu